Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Під час повітряних тривог бізнес зобов’язаний пускати людей в укриття - Кличко

Реклама

Під час повітряних тривог власники приватних приміщень, які можуть використовуватися як бомбосховища, зобов'язані пускати в них людей. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю НВ.

За його словами, справжніх бомбосховищ у старому місті залишилося не так багато, а у нових районах їх не має взагалі. У багатьох приміщеннях, які можуть використовуватися та використовуються як бомбосховища, на сьогодні знаходяться приватні заклади.

Віталій Кличко підкреслив, що під час воєнного стану вони зобов'язані у випадку повітряної тривоги пустити людей і вони там повинні знаходитись деякий час.

Він звернувся до всіх, кому відомі факти порушення цих вимог бізнесом інформувати про це міську владу.

«Під час воєнного стану ми можемо зробити так, щоб вони впустили людей. Нам потрібно рятувати життя людей у першу чергу, це соціально невідповідальний бізнес, люди, які це можуть робити. З ними потрібно провести роботу, ми готові це зробити», - зазначив мер Києва.

Крім того, у столиці багато приміщень подвійного використання: підземні паркінги, підземні переходи, метрополітен, який також використовується як бомбосховище і під час повітряної тривоги пускає всіх, хто хоче зайти до метрополітену і перечекати цей небезпечний час.

За словами Кличка, місцева влада працює над тим, щоб всі бомбосховища були облаштовані і люди там могли перебувати в нормальних умовах.

Бізнес під час війни - НПА, щоденні оновлення від LIGA ZAKON. Отримуй актуальні матеріали за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини