Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

У Києві компенсуватимуть 75% вартості генераторів для багатоповерхівок

Реклама

Київрада затвердила Міську цільову програму часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів та будь-яких незалежних приладів альтернативного живлення для забезпечення потреб ОСББ, ЖБК міста Києва під час підготовки опалювального сезону 2022-2023 років.

Відповідне рішення схвалено на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 71 депутатом 10 листопада.

Як повідомила депутатка Київської міської ради Лілія Пашинна, проєкт рішення підготовлено з метою компенсації об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків коштів на купівлю генераторів на випадок відключень електроенергії.

«У зв'язку з введенням воєнного стану в Україні було розроблено міську цільову програму задля забезпечення ОСББ незалежними приладами альтернативного живлення електроенергії, а також зниження фінансового навантаження на співвласників будинків. Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків зможуть купувати генератори для власних потреб, а місто буде компенсувати 75% витрат», - зазначила Лілія Пашинна.

Для отримання часткової компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів до районної держадміністрації.

По матеріалам КМР.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA:360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини