Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна та США оновлять Угоду про торговельне та інвестиційне співробітництво

Реклама

Україна та США мають намір оновити Угоду про торговельне та інвестиційне співробітництво, укладену у 2008 році. Про це домовились торговий представник США Кетрін Тай та перший віцепрем'єр-міністр - міністр економіки України Юлія Свириденко 9 листопада у Вашингтоні, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Таке рішення ухвалене для підтримки зусиль України щодо створення більш прозорого та передбачуваного бізнес-середовища. Обидві сторони сподіваються на продовження роботи в цій сфері.

«Оновлення торгової угоди особливо важливо в контексті економічної підтримки США для України та повоєнної відбудови. Більше 20 представників усіх залучених до співпраці з Україною інституцій США обговорили існуючі програми допомоги і наступні кроки для залучення інвестицій в Україну», - зазначила Юлія Свириденко.

За її словами, Україна прагне, щоб торгова політика створювала дружнє та комфортне середовище для американських компаній, які беруть участь у проектах відновлення. Тому настав час оновити Угоду про торговельно та інвестиційне співробітництво та надати всі необхідні гарантії бізнесу щодо таких нетарифних заходів, як регуляторне середовище процедур закупівель.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини