Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Активи російського олігарха Володимира Євтушенкова передано Фонду держмайна

Реклама

Кабінет Міністрів передав активи російського олігарха Володимира Євтушенкова в управління Фонду державного майна. Відповідне розпорядження ухвалено на засіданні 9 грудня.

«Майно російського олігарха Володимира Євтушенкова, стягнуте згідно оновленого Закону «Про санкції», буде передане в управління Фонду держмайна. Зокрема, з можливістю реалізації завдань, пов'язаних з наповненням бюджету України та відшкодуванням збитків, завданих внаслідок російської агресії. Тобто Україна таким чином відшкодовуватиме збитки за рахунок самих агресорів», - повідомила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Раніше, 1 вересня 2022 року Вищий антикорупційний стягнув в дохід держави 17 об'єктів нерухомості та корпоративні права у статутних капіталах 5 господарських товариств, що належать россійському олігарху.

Довідково:

З початку роботи Міжвідомчої робочої групи РНБО ухвалила, а Президент своїми указами ввів у дію санкції проти майже 4 500 фізичних та юридичних осіб. МРГ опрацьовані та рекомендовані до розгляду РНБО санкційні пропозиції ще проти понад 6 тис осіб.

Перевір чи у компанії є зв'язки з рф і рб. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай з ким маєш справу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини