Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк впроваджує безкоштовне обслуговування бізнесу, який сплачуватиме працівникам зарплату на його картки

Реклама

ПриватБанк запустив проєкт підтримки сучасних безготівкових розрахунків, в рамках якого підприємці та компанії, які будуть виплачувати зарплату на картки ПриватБанку, отримують річний безкоштовний період обслуговування в банку з дати укладання зарплатного проєкту. Про це повідомляє його пресслужба.

За словами члена правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євгена Заіграєва, всі бізнес клієнти, які підключать “зарплатний” проєкт до 5 лютого 2023 року, отримують безкоштовне розрахунково-касове обслуговування за ним.

"За умов військового стану, використання банківських карток для виплати зарплат та безготівкова оплата за товари та послуги є додатковим фактором безпеки для людей", - зазначив Євген Заіграєв.

Він додав, що сучасні технології банку дозволять значно спростити та автоматизувати нарахування і виплату зарплат працівникам.

Отримати безкоштовне обслуговування у банку за умов оформлення зарплатного проєкту зможуть як великі компанії, так і малий бізнес, підприємці та фермери.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини