Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжнародні перекази IntelExpress можна отримати без комісії в терміналах Приватбанку

Реклама

ПриватБанк запустив виплати міжнародних переказів IntelExpress в терміналах самообслуговування. Про це повідомляє пресслужба банку.
Як зазначається, клієнти ПриватБанку можуть отримувати міжнародні грошові перекази IntelExpress в цілодобовому режимі через мережу терміналів самообслуговування банку. Для цього необхідно авторизуватися в терміналі за допомогою картки банку, вибрати в меню “Банківські послуги” сервіс «Отримати грошовий переказ», перекази «IntelExpress» та ввести контрольний номер та дані переказу.
Виплата переказів IntelExpress на гривнєву або валютну картку ПриватБанку в терміналах самообслуговування здійснюється без комісії.
У Приватбанку нагадали, що клієнти ПриватБанку можуть також отримувати грошові перекази IntelExpress в євро (EUR) або доларах США (USD) безпосередньо на рахунок або картку - без візиту в банк або використання дистанційних каналів самообслуговування.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини