Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк запустив програму пільгового кредитування малого бізнесу на купівлю електрогенераторів та Starlink

Реклама

ПриватБанк запустив програму пільгового кредитування малого бізнесу та підприємців на купівлю електрогенераторів, систем безперебійного живлення та Starlink, тобто всього, що потрібно для енергонезалежності та безперервного зв'язку. Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку у своєму Telegram-каналі.
За словами члена правління ПриватБанку з питань МСБ Євгена Заіграєва, отримати кредит на забезпечення безперебійної роботи бізнес клієнти банку можуть за спрощеною процедурою, без зайвої бюрократії та швидким ухваленням рішення щодо фінансування.
Підприємці та малий бізнес можуть отримати в ПриватБанку кредит на безперебійність роботи від 20 до 300 тисяч гривень з авансом всього 10% та погашенням боргу рівними частинами протягом року. За одним кредитним договором клієнти мають можливість придбати відразу до п'яти одиниць обладнання, а процентна ставка складає від 0% за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».
Заявку на отримання «кредиту для безперебійності роботи» можна подати на сайті банку.

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 15 січня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини