Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2023 році Дія.Бізнес та Нова Пошта продовжать безкоштовно релокувати бізнес

Реклама

Дія.Бізнес в Ужгороді та Нова пошта оголосили, що у 2023 році продовжать надавати українським підприємцям безоплатну допомогу в перевезенні обладнання чи продукції під час релокації бізнесу.

Як повідомляється, бізнес має можливість отримати до 10 000 грн на свої потреби в логістиці в межах проєкту Humanitarian Nova Poshta. У 2022 році цією можливістю скористалися 26 підприємств, які отримали 174 000 гривень на релокацію бізнесу. 

Отримати пільгові умови перевезення можна у разі відповідності певним критеріям. Зокрема, бізнес має бути зареєстрованим на територіях, де тривають або тривали активні бойові дії: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська, Одеська області. Повний перелік критеріїв - за посиланням.

Заявки будуть опрацьовувати представники центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді, які проводитимуть додаткові інтерв'ю з попередньо відібраними підприємствами.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини