Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уніс зміни до порядків надання грантів "єРобота"

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 17 січня уніс зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства, затверджених постановою від 21.06.2022 року № 738. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Згідно з документом першочерговим джерелом фінансування надання мікрогрантів отримувачам визначено кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Також передбачено механізм використання коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття для надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

При цьому Тарас Мельничук зазначив, що виплата мікрогрантів отримувачам, рішення по яким прийнято у 2022 році, здійснюватиметься Мінекономіки за рахунок коштів загального фонду державного бюджету у 2023 році.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини