Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифра разом з партнерами запустили бізнес-акселератор для підтримки українських підприємців

Реклама

17 січня 2023 року в межах Всесвітнього економічного форуму в Давосі Мінцифра разом з Impact Forceт та іншими партнерами презентували поглиблену акселераційну програму Impact Business. Пілотна програма підтримає 25 українських підприємств, що працюють у сферах сільського господарства, енергетики, інфраструктури, охорони здоров'я, кібербезпеки та інших галузях, які прагнуть зробити позитивні соціальні зміни частиною своєї стратегії. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Взяти участь у програмі зможуть активні компанії, зареєстровані в Україні, які сприятимуть післявоєнному відновленню України та створенню позитивного та довготривалого впливу з оціночним збільшенням ВВП України на суму понад $250 млн протягом п'яти років.

Кандидати, які пройдуть відбір, отримають доступ до лекцій, воркшопів та досліджень, орієнтованих на теми зростання бізнесу і включення фактору соціального впливу до бізнес-стратегії. Також програма включатиме консультації від всесвітньо відомих експертів, коучів та менторів, доступ до інвесторів та глобальних технологічних ресурсів.

За результатами проходження програми два підприємства з найкращими результатами матимуть можливість залучити фінансову підтримку в розмірі до 20 000 євро на команду.

Фінансова підтримка буде надана у вигляді смартгрантів від Українського соціального венчурного фонду та в межах проєкту "Collaborate for Impact", який реалізується завдяки фінансовому сприянню Європейського Союзу та співпраці з EVPA.

Дедлайн подачі заявки: 17 лютого 2023 року.

Детальніше про умови та подача заявок за посиланням.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини