Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ виключено з переліку територій можливих бойових дій

Реклама

Мінреінтеграції виключило місто Київ з переліку територій можливих бойових дій. Про це інформує пресслужба Міністерства.

«Наказом від 13 січня 2023 року № 14 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Згідно з наказом місто Київ виключено із переліку територій можливих бойових дій», - зазначається у повідомленні.

Цей документ був зареєстрований Міністерством юстиції 16 січня 2023 року і набуде чинності з дня його опублікування.

У пресслужбі нагадали, що Мінреінтеграції затверджує наказ за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Довідково:

Наприкінці минулого року Уряд прийняв постанову № 1364, якою визначив механізм формування єдиного переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Цей перелік періодично оновлюється відповідним наказом Мінреінтеграції.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини