Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати пропонують продовжити податкову амністію

Реклама

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт № 9023 щодо уточнення деяких питань одноразового (спеціального) добровільного декларування, яким пропонується продовжити строк дії "податкової амністії".

Цим законопроєктом передбачається визначити, що період декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 31 грудня року, наступного за роком, в якому припинено або скасовано воєнний стан, введений Указом Президента «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 64/2022, затвердженим Законом «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 2102-IX.

Крім того, ним пропонується не поширювати декларування на громадян держави, що здійснює збройну агресію проти України (крім громадян такої держави, яким надано статус учасника бойових дій після 14 квітня 2014 року), та осіб, місцем постійного проживання (перебування, реєстрації) яких є держава, що здійснює збройну агресію проти України.

Нагадуємо, згідно з діючими нормами, кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб завершується 1 березня 2023 року, детальніше за посиланням.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини