Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ та Європейський інвестбанк спільно розслідуватимуть порушення у сфері державних закупівель та міжнародної технічної допомоги

Реклама

Бюро економічної безпеки України та Європейський інвестиційний банк домовилися створити групу для проведення спільних розслідувань у сфері державних закупівель та міжнародної-технічної допомоги. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Як зазначається, співпраця в цьому напрямі є особливо актуальною, оскільки завдяки міжнародним партнерам Україна отримує таку необхідну під час війни фінансову та технічну підтримку.

“В роботі БЕБ та Департаменту розслідувань ЄІБ є багато спільного. Моделі організації роботи, базуються на ризик-орієнтованому підході та аналітиці. Але ЄІБ має більш потужні ресурси, яких наразі не вистачає БЕБ. Це стосується як інформації, так і програмного забезпечення та комунікації з іншими європейськими установами», - наголосив Директор БЕБ Вадим Мельник.

Довідково

Європейський інвестиційний банк - фінансова установа Європейського Союзу, що відповідає за цільове використання наданих ним коштів та забезпечує, щоб операції та діяльність, які ним фінансуються, не спричиняли випадки шахрайства, корупції, відмивання коштів, фінансування тероризму.

У грудні 2019 ЄІБ відкрив новий офіс у Києві. Станом на 31 грудня 2022 року загальний обсяг наданих ЄІБ фінансових ресурсів в Україні, як в державному, так і приватному секторі, складає понад 7,5 млрд євро.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини