Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифра запустила програму для підтримки жінок-підприємиць

Реклама

Мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України і Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння глобальної ініціативи She's Next Empowered by Visa запустили акселераційну програму «Відважна» для українок, які заснували мікро- чи малий бізнес, або мріють стартувати власну справу.

«Розвиток українського підприємництва - один з пріоритетних напрямів Мінцифри. Саме тому проєкт Дія.Бізнес уже 3 роки допомагає українцям і українкам розвивати власні справи. Під час повномасштабного вторгнення проєкт продовжує створювати нові ініціативи та можливості для підприємців. Одна з них - акселераційна програма «Відважна». Проєкт об'єднує в одну спільноту 5 тисяч підприємиць і допоможе отримати нові ресурси для масштабування власної справи. Продовжуємо будувати країну підприємців», - поділився Михайло Федоров, Віцепрем'єр-міністр - Міністр цифрової трансформації України.

Підприємиці зможуть обрати зручний для себе спосіб участі: онлайн чи офлайн. Програма передбачає 12 навчальних модулів. Серійні воркшопи для учасниць підготували представники Visa, Silpo, Multiplex, 1991 Accelerator, Grape, Board,  Klopotenko, засновниці українських брендів GASANOVA, Cover та інших.

Як отримати максимум від участі в акселераторі?

Запітчити журі свій бізнес-проєкт

За результатами проходження офлайн-програми буде сформовано рейтинг учасниць. 10 учасниць зможуть представити свої проєкти журі. Ще дві компанії будуть обрані серед тих, хто пройшов онлайн-навчання.  Для цього потрібно надіслати мотиваційний лист та розроблений бізнес-план після завершення останнього модулю програми.

Поборотись за грант 

Два найкращі проєкти у номінаціях «Дебютантка» та «Візіонерка» отримають по $5000 цільової фінансової допомоги  в рамках програми She's Next Empowered by Visa  для впровадження бізнес-ініціатив. 

Програма буде актуальною жінкам, які:

  • Нещодавно стартували свій мікро- чи малий бізнес, мають стартап з наявним прототипом продукту або послуги.

  • Очолюють мікро- чи малий бізнес, мають бізнес-план, але шукають можливості для зростання, експорту, виходу у нові сегменти. 

  • Хочуть створити бізнес, мають ідею, але не знають, із чого почати.

  • Навчаються в університеті та/або представляють жіночу студентську команду, з якою готові працювати над розвитком бізнес-ідеї.

Реєстрація на програму за лінкомhttps://www.vidvazhna.com.ua

Програма розрахована на три місяці: від березня до червня 2023 року.

Дедлайн подачі заявок на участь 10 березня. Результати обробки заявок: 13 березня.

Старт та тривалість навчальної програми: березень-червень 2023 року. Відбір та презентація проєктів перед журі: 16 червня

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Отримайте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини