Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграрії зможуть подавати заявки на визначення підприємств критично важливими для економіки через ДАР

Реклама

Аграрії зможуть подавати заявки на визначення підприємств критично важливими для функціонування економіки через ДАР. Відповідні доповнення до постанови Кабміну від 2 червня 2021 року № 573 «Про функціонування Державного аграрного реєстру» Уряд схвалив на засіданні 3 березня.

«Відтепер (з моменту набрання чинності внесених змін) суб'єкти агропромислового комплексу на час дії воєнного стану введеного відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» отримали можливість подавати заявки щодо визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період через Державний аграрний реєстр», - йдеться у повідомленні Мінагрополітики.

У Міністерстві підкреслили, що запроваджені зміни дають можливість звертатися через ДАР не тільки виробникам сільськогосподарської продукції, а й усім суб'єктам агропромислового комплексу.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини