Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Арештовані АРМА активи продаватиме Національна електронна біржа

Реклама

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) обрало другого реалізатора арештованих активів. Ним стало ТОВ «Національна електронна біржа». Про це інформує пресслужба АРМА..

«За результатами проведення конкурсного відбору юридичної особи, яка має право надавати послуги з організації та проведення електронних торгів арештованими активами, АРМА обрало другого реалізатора арештованих активів - ТОВ «Національна електронна біржа» та уклало відповідний договір», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника Управління менеджменту активів Олексія Таможанського, обрано компанію, яка працює з 2014 року та входить у топ операторів ринку електронної комерції України. Загальна сума реалізації через електронний торгівельний майданчик склала майже 7 млрд грн, що забезпечує компанії перше місце в системі Прозорро.Продажі за обсягами реалізації активів. Крім того, в переліку реалізованих об'єктів через майданчик зазначається більше, ніж п'ять тисяч реалізованих активів.

У АРМА нагадали, що на початку 2023 року було укладено договір про надання послуг з організації та проведення електронних торгів арештованими активами з ТОВ «Придніпров'є 2021».

Співпраця з двома реалізаторами дозволить АРМА розширити можливості щодо реалізації арештованих активів.

Довідково

На відкритих торгах за рішеннями судів у 2022 році було продано арештоване майно, у тому числі російського походження, на загальну суму понад 980 мільйонів гривень, що у декілька разів більше, ніж обсяг продажів за всі попередні роки.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини