Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Yves Rocher внесено до переліку міжнародних спонсорів війни - НАЗК

Реклама

НАЗК внесло французьку косметичну корпорацію Yves Rocher (Ів Роше) до переліку міжнародних спонсорів війни.

Підставою стало те, що компанія є однією з найвідоміших західних компаній, яка відмовилася бойкотувати росію та припинити свою діяльність в рф після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Марка Yves Rocher наразі присутня на 5 континентах, у 80 країнах світу і налічує близько 4000 торговельних точок.

До бюджету рф у 2022 році російський філіал компанії “Ив Роше Восток” заплатила податків на суму близько 6 млн дол. США, тим самим профінансувавши вбивства українців руками окупантів, зазначили в НАЗК.

Включені до переліку міжнародних спонсорів війни компанії вносяться до бази World-Check - бази даних осіб і організацій із підвищеним ризиком, яка використовується в усьому світі для виявлення та управління фінансовими, регуляторними та репутаційними ризиками.  

Внесення до цієї бази вже допомагає захищати фінансовий сектор від спонсорів російської війни, оскільки усі світові компанії бачать, що з такими компаніями співпрацювати небезпечно та ризиковано.

Нагадаємо, до списку міжнародних спонсорів війни НАЗК вже включило компанії Procter&Gamble, OpenWay Group, Danieli, TMS Tankers Ltd., Minerva Marine Inc., Thenamaris Ships Management, Delta Tankers Ltd., Dynacom Tankers Management Ltd., Leroy Merlin, ComNav Technology, Mondi Group/Mondi PLC, eKassir, Liberian International Ship & Corporate Registry та Bonduelle. Днями сюди ж додали французьку корпорацію Auchan Holding, німецьку Metro Cash & Carry та італійську Buzzi Unicem.

Перелік осіб, на яких необхідно накласти міжнародні санкції, НАЗК надсилає до МЗС та Офісу Генерального прокурора.

Повні списки осіб, які досі не знаходяться під санкціями, але сприяють продовженню війни проти України, розміщуються на порталі «Війна&санкції»: https://sanctions.nazk.gov.ua/.

Спробуйте перше рішення для комплаєнс-контролю в Україні. LIGA360:Compliance надає повноту інформації для AML/KYC перевірок та процедури due dilligence. Верифікуйте контрагентів, оцінюйте санкційні та корупційні ризики щодо них. Замовте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини