Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу для інтернет-продавців

Реклама

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу - «Дрібний пакет PRIME», яка розроблена Міжнародною поштовою корпорацією IPC для формату продажів в інтернеті. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.
Вартість послуги буде дешевшою на 8% у порівнянні з послугою «Дрібний пакет рекомендований», якою користується майже 80% відправників з України.
«Дрібний пакет PRIME» передбачає доставку замовлення в поштову скриньку клієнта без підпису; пріоритетний порядок обробки в країні призначення та відслідковування замовлення в усіх країнах мережі PRIME. Необхідно зазначити, що нова послуга не передбачає компенсації в разі втрати відправлення в країні призначення. Для відправки товарів з гарантованою базовою компенсацією в країні призначення клієнти можуть й надалі використовувати категорію «Дрібний пакет рекомендований».
Послуга діятиме в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, Франції (планово з 1 травня) та інших країнах. Першочергово «Дрібний пакет PRIME» орієнтується на постійних клієнтів Укрпошти, які експортують свої товари, продаючи їх в інтернеті.
Послугу можна буде оформити в онлайн-сервісах: системі АРІ, особистому кабінеті та мобільному застосунку. На період тестового режиму, з 1 квітня по 1 травня, її оформлення можливе лише в особистому кабінеті.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини