Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк надаватиме пільгові кредити підприємцям Київщини

Реклама

ПриватБанк надаватиме пільгові кредити підприємцям Київської області в рамках програми розвитку регіону. Про це повідомляє пресслужба установи.

Відповідний меморандум сьогодні підписали Київська ОВА та представники держбанків.

За словами члена правління ПриватБанку з питань МСБ Євгена Заіграєва, для банку підтримка малого бізнеса є пріорітетом розвитку, і банк радий надати підприємцям Київщини доступ до нової програми підтримки інвестицій у відбудову та розвиток бізнесу, збереження та збільшення робочих місць.
Київська область перша з українських регіонів виділила понад 20 млн грн коштів на компенсацію процентних ставок та почала співробітництво з банками щодо реалізації програми стимулювання інвестиційних проектів в регіоні. Поєднання регіональної програми з державною програмою доступних кредитів 5-7-9% дозволить розвивати нові робочі місця, оскільки через війну область втратила понад 9 тис робочих місць.

Де підприємцю шукати роз'яснення законодавства та довідкову інформацію? Всі відповіді надасть LIGA360. Дізнавайтеся від експертів про новації воєнного стану та важливі новини для українського бізнесу. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини