Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд дозволив надавати гранти бізнесу з територій можливих бойових дій

Реклама

Кабінет Міністрів уточнив критерії визначення осіб, які мають право подати заяву на отримання грантів на створення або розвиток власного бізнесу, дозволивши надавати гранти бізнесу з територій можливих бойових дій. Відповідні зміни ухвалено на засіданні Уряду 30 березня.

«Відтепер суб'єкти господарювання з територій можливих бойових дій також зможуть претендувати на отримання грантів», - повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Як приклад, у міністерстві наводять значну частину Харківської області, де водночас не припиняється економічна та бізнес-активність.

Обмеження на подання заявки передбачені лише для суб'єктів, які перебувають чи провадять господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях або територіях активних бойових дій, для яких не визначена дата завершення окупації або бойових дій.

Зазначені зміни стосуються таких державних програм:

  • надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу;

  • надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства;

  • надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини