Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польща відновить транзит аграрної продукції з України

Реклама

Україна та Польща домовились про відновлення транзиту української аграрної продукції. Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики.

Транзит запрацює вночі з 20-го на 21-ше квітня 2023 року.

Зазначається, що до транзиту будуть застосовані додаткові заходи контролю, про які буде найближчим часом повідомлено учасників ринку публічно та в робочому порядку.

Раніше Польща ввела заборону на імпорт української сільгосппродукції з 19 квітня. Про це повідомило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на заяву Міністра сільського господарства Польщі Роберта Телуша.

До того, Польща заборонила з 16 квітня до 30 червня 2023 року вивезення з України через українсько-польській кордон с/г продукції, зокрема усіх зернових культур, в т.ч. жита, пшениці, кукурудзи, а також овочів, фруктів, насіння, меду, хмелю, льону, коноплі, олії, м'яса, молочної продукції, яєць, вина, алкогольних виробів рослинного походження тощо.

Аграрний бізнес потребує комплексного захисту. Рішення LIGA360 - ваш надійний помічник для вчасного реагування на суперечливі законодавчі зміни, рейдерські атаки та зміни контрагентів. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини