Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бронювання працівників: визначено критерії для підприємств у сфері безпеки використання ядерної енергії

Реклама

Державна інспекція ядерного регулювання України наказом від 01.05.2023 року № 225 (зареєстровано в Мін'юсті 15 травня 2023 р. за № 810/39866) затвердила Критерії визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузі національної економіки у сфері безпеки використання ядерної енергії.

Для прийняття рішення про визначення установ важливими у сфері безпеки використання ядерної енергії, є відповідність двом або більше критеріям:

1) перебування у сфері управління Держатомрегулювання;

2) середня заробітна плата працівників підприємства, установи, організації, що здійснює діяльність у сфері безпеки використання ядерної енергії, складає не нижче середньої заробітної плати по країні помноженої на коефіцієнт 1,5;

3) провадження виду виробництва або надання послуг у сфері безпеки використання ядерної енергії, що забезпечує потреби суб'єктів діяльності у сфері використання ядерної енергії в матеріально-технічних ресурсах, сировині і матеріалах, комплектувальних виробах, відсутність яких призведе до неспроможності виконання такими суб'єктами діяльності у сфері використання ядерної енергії вимог з ядерної та радіаційної безпеки, фізичного захисту ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання.

Читайте також добірку актуальних матеріалів щодо бронювання працівників

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини