Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк не підвищуватиме діючі пільгові тарифи на еквайринг

Реклама

Попри підвищення міжнародними платіжними системами ставки інтерчейндж з 1 липня 2023 року, ПриватБанк залишає діючі пільгові тарифи на прийом безготівкової оплати картками для торговельних підприємств. Про це інформує пресслужба установи.

За словами члена правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євгена Заіграєва, в умовах війни банк продовжує підтримувати рітейл та залишає тарифи на еквайринг на поточному рівні, незважаючи на зростання витрат банку на підтримку роботи мережі.

Тому з початку липня для клієнтів ПриватБанку продовжить діяти базовий тариф за прийом платежів з карток на рівні 1,3%.

"Ми першими з початку війни підтримали рітейл та тимчасово скасували плату за еквайринг, що стало важливим фактором безпеки і виживання для мільйонів людей та самого бізнесу в перші місяці війни, - зазначив Євген Заіграєв. - Збереження пільгового тарифу - непросте для банку рішення, проте для нас соціальна відповідальність та підтримка українського бізнесу є головним пріоритетом."

ПриватБанк запропонував підтримати цю ініціативу і з боку міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa та скасувати підвищення ставки інтерчейндж з 1 липня 2023 року, яке змушує банки збільшувати тарифи.

Також він закликав український бізнес на час воєнного стану зробити пріоритетом безготівкову оплату товарів банківськими картками.

Читайте також: Бізнес просить не підвищувати вартість еквайрингу під час війни.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Працювати в команді - вигідно як ніколи. Саме зараз ви можете замовити до 10 рішень LIGA360 всього за 10000 грн/міс. Отримайте фіксовану ціну за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини