Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ощадбанк залишить пільгові тарифи на еквайринг для бізнесу

Реклама

Незважаючи на підвищення тарифу інтерчейндж з боку платіжних систем з 1 липня, Ощадбанк не буде підвищувати еквайрингову комісію для роздрібної торгівлі за приймання карткових платежів. Однак, у випадку непониження платіжними системами рівня інтерчейндж протягом 1-2 місяців банк перегляне своє рішення. Про це інформує пресслужба установи.

В Ощадбанку нагадали, що останній раз він відмовився підвищувати цю комісію у грудні 2022 року після того, як ставку інтерчейндж було вперше збільшено платіжними системами після повномасштабного вторгнення. На початку повномасштабної війни банк взагалі на декілька місяців скасував цю комісію, чим суттєво підтримав бізнес.

«Безготівкові платежі були одним з основних факторів, які сприяли збереженню стабільності банківської системи України після 24 лютого минулого року. Сучасні фінансові технології допомогли бізнесу залишитись на плаву і продовжити забезпечувати українців найнеобхіднішим. Наше нинішнє рішення не підвищувати еквайрингову комісію допоможе зберегти цю тенденцію і надалі. Ми свідомо йдемо назустріч бізнесу навіть попри те, що зменшуємо свою прибутковість», - зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Читайте також: ПриватБанк не підвищуватиме діючі пільгові тарифи на еквайринг

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини