Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна запустив сайт з переліком санкційних активів

Реклама

Офіс цифрової трансформації Фонду держмайна запустив сайт, який містить перелік всіх арештованих активів росіян і колаборантів, які передані в управління фонду. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

В реєстрі вже розміщені 136 санкційних активів, серед яких майно Михайла Шелкова, Володимира Євтушенкова, Аркадія Ротенберга, Володимира Сальдо, Сергія Цекова, Віктора Януковича та ін.

Надалі арештоване майно буде виставлено на приватизацію або оренду через систему Prozorro.Продажі, де кожен бажаючий у режимі реального часу зможе стежити за перебігом аукціону.

За словами першого заступника Голови ФДМУ Дениса Шугалія, метою запуску реєстру є інформування української громадськості та іноземних партнерів про стан справ з усіма конфіскованими активами, які перебувають в управлінні Фонду.

«Важливо, аби кожен у кілька кліків міг дізнатися все про арештоване майно колаборантів або російських олігархів, яке в подальшому може принести прибуток державі”, - зазначив Шугалій.

У Фонді наголосили, що перелік арештованих активів на сайті збільшуватиметься. Вже найближчим часом очікується передача ще близько 500 об'єктів.

Перевірити компанію у санкційних списках та її зв'язки з рф та рб можна з LIGA360. Захистіться від токсичних бізнес-зв?язків прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини