Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київстар не отримував рішення суду щодо арешту корпоративних прав

Реклама

Мобільний оператор Київстар не отримав рішення суду щодо арешту корпоративних прав у межах кримінального провадження проти росіянина Михайла Фрідмана та його бізнес-партнерів. Про це заявив президент Київстару Олександр Комаров на Київському міжнародному економічному форумі, цитує liga.net.

Цього тижня відбудеться стратегічна сесія в рамках Veon, де Київстар має презентувати свої трирічні плани, але після оприлюднення 6 жовтня повідомлення СБУ про арешт корпоративних прав у 20 компаніях, Комаров був змушений повернутися в Україну.

"Я вимушений був повернутися, тому що ми не розуміємо насправді, що відбувається. Ми досі не отримали жодних рішень суду. Тобто це про інвестиційний клімат, з моєї точки зору. Все, що ми маємо за тиждень, - це два пресрелізи: один СБУ, інший - Генеральної прокуратури України. Це стосується опосередковано, напряму одного з найбільших інвесторів України, яким я вважаю Київстар", - сказав Комаров. 

Президент Київстару вважає, що Україні потрібно обережніше поводитися з внутрішніми інвесторами, бо з ними радяться потенційні інвестори з інших країн.

Маєте сумніви щодо потенційного бізнес-партнерства? Перевіряйте інформацію про українські компанії в LIGA360. Спробуйте за посиланням 

Читайте також: Lifecell продовжує працювати в звичайному режимі - заява компанії

Арештовано усі активи Фрідмана і партнерів в Україні: фінансові і страхові компанії, підприємства мобільного зв'язку, а також заводи мінеральних вод

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини