Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Lifecell продовжує працювати в звичайному режимі - заява компанії

Реклама

Накладення арешту на корпоративні права підсанкційних осіб не впливають на операційну діяльність компанії Lifecell, оператор продовжує працювати в звичайному режимі. Про це йдеться у офіційній заяві оператора.

У компанії наголошують, що Lifecell повністю належить одній з найбільших компаній Туреччини в галузі телекомунікаційних та технологічних послуг - Turkcell. 54% акцій Turkcell перебувають у вільному обігу на Стамбульській та Нью-Йоркській фондовій біржах. Фонд добробуту Турецької Республіки (TWF) володіє 26,2% акцій Turkcell, що дає йому право призначати більшість членів ради директорів і номінувати голову правління. Решта 19,8% акцій Turkcell належать IMTIS Holdings S.а.r.l., компанії, яка в свою чергу повністю належить International Mobile Telecom Investment Stichting Administratiekantoor (нідерландський фонд), не маючи у ньому місць у раді директорів і жодних привілеїв, контролю або впливу на Turkcell або lifecell.

Таким чином Міхаіл Фрідман, Петро Авен та Андрій Косогов не мають жодного контролю або впливу на Turkcell та lifecell. Крім того, обидві компанії суворо дотримуються встановлених механізмів комплаєнсу та внутрішнього контролю, запроваджених органами влади США, Великобританії, ЄС та України.

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи Республіки Білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Дізнатися докладніше. 

Нагадаємо, суд арештував активи мобільного оператора lifecell у справі Фрідмана. Також арештовано усі активи Фрідмана і партнерів в Україні: фінансові і страхові компанії, підприємства мобільного зв'язку, а також заводи мінеральних вод

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини