Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

З 27 листопада пункт пропуску “Шегині” блокуватимуть цілодобово

Реклама

З 27 листопада польські перевізники цілодобово блокуватимуть рух транспорту на пункті пропуску "Шегині". Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За його словами, з 23 листопада учасники акції блокували рух навпроти пункту пропуску "Шегині" лише в денний час (з 9:00 по 20:00 за польським часом). Однак з понеділка такі дії триватимуть цілодобово.

Загалом блокування руху стосується чотирьох напрямків - "Ягодин - Дорогуськ", "Краківець - Корчова", "Рава-Руська - Хребенне", "Шегині - Медика".

"Це ті чотири напрямки, де кордон могли перетинати вантажівки масою понад 7,5 тонн, бо інші пункти пропуску на кордоні з Польщею можуть приймати вантажівки вагою до 7,5 тонн. Тобто та частина польських перевізників, яка блокує рух для вантажівок, вони чітко розуміли, що якщо вони вчинять такі дії на цих напрямках, то фактично рух для вантажівок буде максимально заблокований", - зазначив речник ДПСУ.

Він додав, що, за інформацією польських прикордонників, станом на ранок 26 листопада на цих чотирьох напрямках в чергах зі сторони Польщі перебувало приблизно 3,5 тис вантажівок, найбільше - навпроти пунктів пропуску "Шегині" та "Рава-Руська".

Читайте також:

Перевізники заблокували МПП "Шегині - Медика" і ще один пункт контролю під загрозою - Держмитслужба

Бізнес закликає Президента України та Президента Єврокомісії втрутитись у ситуацію з блокадою кордону

Блокування польського кордону можуть продовжити до лютого 2024 року

Ускладнення руху на кордоні з боку Польщі: бізнес може звернутись до ТПП за засвідченням форс-мажорних обставин

Єврокомісія може покарати Польщу за блокування кордону з Україною

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини