Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київстар сьогодні почне відновлювати роботу мережі

Реклама

СБУ допомагає "Київстару" відновити роботу мережі, повідомили у службі.

Кіберфахівці СБУ та спеціалісти Київстару у взаємодії з іншими державними органами продовжують роботи з відновлення мережі після вчорашньої хакерської атаки. За попередніми розрахунками, 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв'язку та інтернету.

Цифровій інфраструктурі «Київстару» було завдано критичних уражень, тому відновлення всіх послуг із дотриманням необхідних протоколів безпеки вимагає часу.

Відповідальність за атаку вже взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань, яке є хакерським підрозділом головного управління генштабу збройних сил рф (більш відомого як гру).

Київстар попереджує користувачів про активізацію шахраїв в різних месенджерах та просить довіряти тільки офіційній інформації. Оператор застерігає не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми.

Усі новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії.

У компанії також заявили, що усі персональні дані користувачів у безпеці.

Нагадаємо, СБУ відкрила кримінальну справу за фактом кібератаки на "Київстар"

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини