Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські фермери завершили блокування перед пунктом пропуску "Медика – Шегині"

Реклама

Польські фермери завершили блокування перед пунктом пропуску «Медика - Шегині» 24 грудня о 9.30 ранку, інформує Держприкордонслужба.

Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у напрямку в'їзду в Україну здійснюється у звичайному режимі. Прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, аби забезпечити пропуск максимальної кількості вантажівок.

Як повідомили на RMF FM, організатор протесту Роман Кондрув з організації "Ошукане село" призупинив протест з неділі до 2 або 3 січня 2024 року.  Він повідомив, що якщо він отримає письмову заяву від Прем'єр-міністра Дональда Туска про виконання їхніх вимог, акцію протесту, ймовірно, не відновлять.

Міністр сільського господарства Чеслав Сєкерський запевнив, що вимоги будуть виконані, але для цього потрібен час. 

Фермери почали блокувати перехід у Медиці 23 листопада. Вони вимагають, серед іншого: дотації на кукурудзу, додаткові гроші на позики ліквідності та збереження сільськогосподарського податку на поточному рівні наступного року.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини