Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські аграрії поновили блокування пункту пропуску "Медика – Шегині"

Реклама

Сьогодні близько 09.00 на території Польщі перед пунктом пропуску «Медика», суміжному з українським пунктом пропуску «Шегині», поновилося блокування руху для вантажних транспортних засобів. Про це повідомляє Держприкордонслужба с посиланням на інформацію від польських прикордонників.

У відомстві попереджають про можливе ускладнення руху як на виїзд із Польщі, так і на в'їзд.

Наразі на цьому напрямку на в'їзд до України на території Польщі очікують близько 800 вантажівок.

Водночас польські мітингувальники не планують перешкоджати руху автобусів та легкового транспорту.

Нагадаємо, напередодні польські фермери попередили про відновлення блокування пункту пропуску "Медика-Шегині", яке було призупинено 24 грудня. За цей час за добу на в'їзд в Україну проїжджало близько 300 вантажівок.

Крім того, з листопада минулого року триває блокування польськими перевізниками руху вантажівок у пунктах пропуску «Краківець - Корчова», «Рава-Руська - Гребенне» та «Ягодин-Дорогуськ». У зв'язку з цим, за інформацією Держприкордонслужби, станом на ранок сьогодні на цих напрямках на в'їзд в Україну очікують майже 1400 вантажівок.

Читайте також: Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини