Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польща запропонує внести зміни до "транспортного безвізу" між ЄС та Україною

Реклама

Польща планує запропонувати зміни до угоди про «транспортний безвіз» між ЄС та Україною. Про це заявив заступник Міністра інфраструктури Польщі Павел Ганчарж під час зустрічі з Послом України Василем Зваричем, на якій обговорювались наступні кроки для реалізації домовленостей, досягнутих 16 січня між Мінінфраструктури і протестуючими польськими перевізниками.

«Крім необхідності повної реалізації українською стороною домовленостей, досягнутих під час двосторонніх зустрічей, заступник міністра інфраструктури Павел Ганчарж також повідомив співрозмовнику, що Польща незабаром подасть свої пропозиції щодо змін до угоди про лібералізацію перевезень між ЄС та Україною в ЄС та запросив українську сторону до співпраці. Заступник міністра підкреслив, що дії Польщі в цьому напрямку спрямовані на формування сприятливих умов для обох сторін», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 16 листопада Міністерство інфраструктури Польщі підписало угоду з польськими перевізниками, результатом якої стало призупинення блокади пунктів пропуску на польсько-українському кордоні.

Читайте також: Україна фактично виконала всі домовленності з Польщею для розблокування кордону - Кубраков

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини