Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємці можуть отримати гранти на суму до €2500 в рамках проєкту UkraineReady4EU

Реклама

1 500 українських компаній малого та середнього бізнесу зможуть отримати ваучери у розмірі до 2 500 євро в рамках грантового проєкту UkraineReady4EU. Про це повідомляє Дія.Бізнес.

Програма має на меті заохотити та допомогти українським МСП стати активними на Єдиному Ринку ЄС та успішно співпрацювати з бізнес-партнерами з ЄС.

Підтримка українських компаній в інтеграції до Єдиного Ринку ЄС триватиме до жовтня 2025 року. Бюджет програми становить 3,75 млн євро в поєднанні з доступом до додаткових послуг (наприклад, EEN, ECCP, EYE, платформи, ініціативи).

Мікрогранти можна буде використати на: участь у торговельних місіях, брокерських заходах, організацію стенда на міжнародних виставках та інших міжнародних заходах, що сприяють налагодженню партнерства з іноземним бізнесом країн-членів ЄС.

До участі запрошуються українські малі та середні підприємства та стартапи, які відповідають наступним критеріям:

  • заявник є українською компанією, яка розташована та здійснює свою діяльність на підконтрольній Україні території та/або релокувалася до країн ЄС, але є зареєстрованою в Україні;

  • заявник є діючою українською компанією, зареєстрованою відповідно до законодавства України;

  • заявник не перебуває у процесі ліквідації або припинення господарської діяльності;

  • заявник є українською компанією, що відповідає європейському визначенню МСП.

Організатори проєкту UkraineReady4EU мають право припинити приймання аплікаційних форм до офіційного закриття проєкту. Таке рішення можливо у разі ухвалення Європейською комісією вичерпної кількості заявок від МСБ щодо надання фінансової підтримки, передбаченої в межах проєкту.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини