Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські фермери послабили обмеження руху на кордоні з Україною

Реклама

Надвечір 20 лютого польські фермери дещо послабили обмеження руху на кордоні. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України з посиланням на Прикордонну варту Польщі.

Зокрема, після 17.00 20 лютого відновився рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску «Хребене - Рава-Руська», який здійснюється у звичайному порядку. Окрім цього протестувальники висловили готовність щогодини пропускати по 1 вантажівці в обох напрямках.

Також учасники акції протесту озвучили готовність пропускати незначну кількість транспорту, який прямує через пункт пропуску «Зосін - Устилуг». Зокрема, вони планують кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів в обох напрямках, а також щогодини по 1 вантажівці на в'їзд до Польщі і по 3 вантажівки на в'їзд в Україну. Автобуси в обох напрямках будуть пропускати у звичайному режимі.

Після 18.00 польські прикордонники надали українським колегам інформацію про розблокування руху легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску «Долгобичув -Угринів». Водночас протестувальники мають намір продовжувати обмеження руху для вантажного транспорту і пропускати щогодини лише по 4 вантажівки на в'їзд в Україну та по 1 вантажівці - на виїзд з України.

Нагадаємо, 20 лютого польські фермери розпочали більш жорстку блокаду кордону з Україною.

Читайте також: Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини