Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Поріг вартості посилок без письмового декларування підвищено до 1000 євро

Реклама

Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроєкт № 9456, яким вносяться зміни до Митного кодексу України щодо митного оформлення біометану.

Також цим Законом вирішено питання підняття порогу вартості товарів, які пересилаються ФОП та підприємствами за межі України в міжнародних поштових або експрес-відправленнях, без письмового декларування. Про це повідомив голова податкового Комітету ВР Данило Гетманцев.

Раніше обов'язок для подання письмової митної декларації бізнесом існував для товарів вартістю понад 150 Євро. Тепер цей поріг збільшено до 1000 Євро.

Зокрема, встановлено, що допускається поміщення у митний режим експорту товарів, сумарна митна вартість яких не перевищує еквівалент 1000 євро, що переміщуються (пересилаються) підприємствами за межі митної території України у міжнародних поштових або експрес-відправленнях, шляхом подання оператором поштового зв'язку або експрес-перевізником додаткового реєстру міжнародних поштових або експрес-відправлень у разі, якщо:

1) на товари не встановлено вивізне мито;

2) на товари не встановлено обмеження щодо їх вивезення за межі митної території України відповідно до статті 197 МК.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини