Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюро економічної безпеки очолив Сергій Перхун

Реклама

Сергій Перхун став новим виконувачем обов'язків Директора Бюро економічної безпеки. Про це пише LIGA.net з посиланням на співрозмовника у БЕБ.

До призначення Сергій Перхун обіймав посаду заступника керівника БЕБ. Він замінив на посаді в.о. Директора Андрія Пащука, який повернувся на посаду першого заступника.

За словами співрозмовника LIGA.net, у попереднього керівника БЕБ закінчився максимально дозволений термін перебування у статусі виконувача обов'язків. Тому замість нього виконувачем обов'язків Директора призначили іншого заступника.

Сергій Перхун з 1999 по 2007 працював в органах прокуратури, з 2007 по 2009 - в приватних структурах, з 2009 по 2023 - на керівних посадах в органах прокуратури. У 2023 він перейшов на роботу до БЕБ, де спочатку обіймав посаду заступника керівника Територіального управління БЕБ у Київській області, а потім став заступником голови БЕБ.

Читайте також: Комітет рекомендував прийняти оновлений законопроєкт про БЕБ.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Экономьте до 50% на преміум-рішеннях LIGA 360для юриста и бухгалтера. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини