Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу

Реклама

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) запускає нову грантову програму для українського бізнесу, що передбачає можливість отримання гранту на екомодернізацію у розмірі до 1 млн євро. Про це повідомляє пресслужба Міндовкілля.

До участі у програмі запрошуються підприємства, які планують реалізувати проєкти з екомодернізації власного виробництва. А також відповідні проєкти, реалізацію яких було розпочато до цього, але зупинено з об'єктивних причин, за умови, що підприємства не мають можливості завершити їх власним коштом.

Зазначається, що грантова підтримка передбачатиме співфінансування декількох проєктів з впровадження бізнесом найкращих доступних технологій та методів управління - у розмірі до 1 млн євро на кожен проєкт.

Серед ключових вимог:

  • проєкт має стосуватись установок, які підпадають під сферу дії та мають проєктну продуктивність відповідно до Європейської Директиви 2010/75/ЄС (Додаток І);

  • підприємство та його потужності мають бути розташовані на території України, окрім тимчасово окупованих територій та територій, де проходять активні бойові дії;

  • підприємство не співпрацює з рф та компаніями, що зареєстровані або діють на території країни-агресора, компаніями з санкційних списків ЄС, США чи України.

Зазначена грантова програма має на меті заохотити український бізнес до екомодернізації ще до повноцінного запуску в Україні реформи по зменшенню та контролю промислового забруднення.

Прийняття документів для конкурсного відбору вже розпочалось.

З умовами участі у програмі можна ознайомитися за посиланням.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини