Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватизація готелю "Україна": визначено стартову вартість

Реклама

Вже влітку цього року у системі «Прозорро.Продажі» запланована приватизація готелю "Україна", розташованого в центрі Києва - на Майдані Незалежності. Аукціонна комісія визначила стартову вартість готелю - 1 млрд 047 млн 637 152 гривень, повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.
Далі цю ціну та умови аукціону затверджує Кабмін.
"Загальна площа будівлі 22 481,5 м2 і складається вона з 14-ти поверхів.  У готелі працює головний ресторан «Україна» загальною площею 451 м2 на 250 особи та 4 банкетні зали. Бізнес-Центр розташований на 1 поверсі та має сучасне офісне обладнання. Також є 6 конференц-залів та переговорні кімнати. До послуг гостей готелю салон краси, сауна та масажний кабінет та стоянка для паркування на 69 автомобілів. Є можливість замовити послуги приватної пральні", - розповів Коваль.

Як керівнику оцінити надійність нового контрагента чи потенційної угоди? Спробуйте перевірку компаній в LIGA360. Досьє на основі 400 публічних реєстрів, що ключає історію перевірок, судові справи, наявність у санкційних списках, борги, тощо. Замовте LIGA360 прямо сьогодні, щоб бути впевненими у своїх бізнес-зв'язках. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини