Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Work.ua з'явилась можливість у вакансіях вказувати бронювання

Реклама

Work.ua надав роботодавцям можливість вказувати у вакансіях інформацію про наявність бронювання. Про це повідомляється на сайті сервісу з пошуку роботи.

«На Work.ua з'явився окремий розділ, а також фільтр з вакансіями, у яких вказано, що компанія бронює працівників. Тепер ви легко зможете знайти такі пропозиції роботи й швидко відгукнутися на них», - йдеться у повідомленні.

Таке розширення функціоналу сервіс пояснює тим, що наразі знаходити співробітників важко всім роботодавцям, у тому числі і тим підприємствам, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності українців. Водночас таким компаніям держава надає можливість бронювати працівників, і це може бути додатковою перевагою для кандидатів під час пошуку роботи.

«Саме тому ми зробили доступною опцію вказувати у вакансії, що компанія бронює працівників на конкретній посаді. Це допоможе роботодавцям знаходити потрібних людей в команди, їхнім підприємствам працювати й підтримувати економіку країни, а шукачам - відразу бачити такі пропозиції», - наголошують у Work.ua.

Як HR-фахівцю економити час? З системою LIGA360: HR-Менеджер всі відповіді для роботи знайдуться в 2 кліки. Персональна стрічка новин, експертні відповіді та трудове законодавство на єдиній платформі. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини