Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змова на торгах: Антимонопольний комітет оштрафував дві компанії на 1,36 млн грн

Реклама

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ «Тензасоюзбуд» і ТОВ «Будівельна компанія Фемос» на загальну суму 1,36 млн грн за змову на торгах. Про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Комітет визнав зазначені компанії винними у вчиненні антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю робіт з реконструкції нежитлової громадської будівлі (лабораторно-виробничого корпусу), проведених Державною міграційною службою.

Переможець торгів ТОВ «Будівельна компанія Фемос» уклало із замовником договір на загальну суму понад 75 мільйонів гривень.

«Під час розслідування справи було встановлено обставини, що у своїй сукупності свідчать про вчинення порушення та про усунення конкуренції між ТОВ «Тензасоюзбуд» і ТОВ «Будівельна компанія Фемос». Комітетом встановлено факти, які свідчать про спільну та скоординовану поведінку товариств під час підготовки та участі в торгах» - зазначається у повідомленні.

В АМКУ нагадали, що відповідно до Закону «Про публічні закупівлі», підставою для відмови в участі у процедурі закупівлі є той факт, що суб'єкт господарювання (учасник) протягом останніх трьох років притягувався до відповідальності за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів.

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини