Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна виставив на приватизацію Дніпропетровський протезний завод за 115 млн грн

Реклама

Фонд держмайна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс Дніпропетровського експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на сайт Prozorro.Продажі.

Наразі ДЕПОП є потенційно найдорожчим з-поміж протезних заводів, які продає держава. Його стартова вартість становить 114,87 млн грн.

Підприємство розташоване на проспекті Хмельницького у Дніпрі, має приміщення в Запоріжжі (вулиця Грищенка) та Кривому Розі (Центральний проспект).

Завод має хороший фінансовий стан (отримав 2,5 млн грн прибутку за 2023 рік, 1,15 млн грн - за перший квартал 2024-го) та не має простроченої кредиторської заборгованості.

Потенційний інвестор зобов'язаний зберегти профіль діяльності підприємства протягом щонайменше десяти років і не має права звільняти працівників протягом шести місяців після переходу права власності.

Аукціон відбудеться 10 липня. Заявки на участь будуть прийматися до 9 липня.

Вся інформація для твоєї компанії - тепер в єдиному продукті LIGA360. Збільшуй швидкість виявлення бізнес-ризиків: правових, регуляторних, санкційних, репутаційних, судових, фінансових, договірних. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини