Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Неполоковецький комбінат хлібопродуктів" виставлено на аукціон за 217,4 млн гривень

Реклама

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів». Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Початкова ціна об'єкту становить 217,4 млн. гривень без ПДВ.

Майно розташоване у смт Неполоківці Чернівецької області на земельній ділянці державної власності площею 18,5596 га.

ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» є діючим підприємством, основним видом діяльності якого є виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості.

До складу єдиного майнового комплексу входять 129 одиниць нерухомого майна (серед них: елеватори, cклади, водонапірні вежі, адмінбудівля та будівлі для господарської діяльності). Також до ньому входять 24 одиниці транспорту та спецтехніки (вантажні автомобілі, трактори, тепловози, причепи, автобус та пожежна машина).

На позабалансовому рахунку підприємства перебуває об'єкт, що не підлягає приватизації - протирадіаційне укриття площею 132,8 кв.м.

Згідно з умовами продажу, покупець хлібокомбінату зобов'язаний погасити заборгованість із виплати заробітної плати та перед бюджетом протягом 6 місяців від дати переходу права власності, а також не допустити звільнення працівників впродовж півроку.

Проведення аукціону в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» заплановане на 24 червня. Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 23 червня.

Вся інформація для твоєї компанії - тепер в єдиному продукті LIGA360. Збільшуй швидкість виявлення бізнес-ризиків: правових, регуляторних, санкційних, репутаційних, судових, фінансових, договірних. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини