Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ДАР розпочинається прийом заявок від агровиробників одразу за трьома напрямами держпідтримки

Реклама

Цього тижня у Державному аграрному реєстрі стартує прийом заявок від сільгоспвиробників на одержання коштів за трьома напрямами держпідтримки. Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики.

Так, 25 червня, о 10 годині в ДАР розпочнеться прийом заявок на окрему бюджетну субсидію у розмірі 4 тис. грн на 1 га оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення для виробників сільськогосподарської продукції, що мають у власності та/або користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення.

27 червня, о 10 годині розпочнеться прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації для утримання с/г тварин:

  • спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів (усіх напрямів продуктивності), передбачається виплата по 7 тис. грн на кожну голову;

  • спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які утримують маточне поголів'я кіз та/або овець від 5 до 500 особин, передбачається виплата у розмірі 2 тис. грн на одну голову.

Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей окрім територій, тимчасово окупованих та зони активних бойових дій.

У міністерстві звертають увагу, що при реєстрації у ДАР заявок на суму, що відповідає затвердженому обсягу бюджетних коштів, подання заявок припиняється.

Довідково:

Держпідтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 16.08.2022 № 918.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини