Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запустили інформаційний портал про протимінну діяльність

Реклама

Міністерство економіки запустило інформаційний портал, на якому буде акумулюватися вся інформація про гуманітарне розмінування. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Як зазначається, ресурс має на меті стати єдиним вікном для фермерів, які планують розмінувати землі, операторів протимінної діяльності, донорів та залучених до розмінування державних органів.

«Дотепер ми не мали єдиного місця, де можна знайти інформацію, яка потрібна операторам протимінної діяльності, фермерам, постраждалим чи донорам», - заявив заступник Міністра економіки Ігор Безкаравайний.

За його словами, сільгоспвиробникам буде простіше шукати зміни до Порядку про використання коштів на програму компенсацій, а потенційні партнери можуть в один клік залишити заявку, щоб долучитися до Секторальної робочої групи.

На сайті можна знайти останні новини у сфері протимінної діяльності, анонси подій та нормативно-правові акти, які регулюють сферу. Також буде доступна окрема аналітична панель з актуальними даними щодо кількості очищених земель, інфраструктури, кількості операторів та машин для розмінування. Англомовна версія сайту запрацює впродовж місяця.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини