Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Дніпропетровщині БЕБ викрило підпільний завод з виробництва етилового спирту

Реклама

Бюро економічної безпеки викрило підпільний завод на Дніпропетровщині, який щоденно виготовляв понад 20 тонн спирту. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Як зазначається, трьом особам, які організували підпільне виробництво етилового спирту у м. Новомосковськ Дніпропетровській області повідомлено про підозру.

Слідство встановило, що за допомогою спеціального технологічного обладнання завод щоденно виробляв понад 20 тонн спирту.

Незаконно виготовлену продукцію перекачували до обладнаного спиртосховища через підземний трубопровід довжиною приблизно 1 кілометр. Надалі її продавали по всій території України.

Під час обшуків вилучено 113 тонн нелегальної підакцизної продукції та обладнання цілісного майнового комплексу, що охоплює всі етапи технологічного процесу виготовлення спирту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за ознаками правопорушень передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) вчинених за попередньою змовою групою осіб.

Фото з сайту БЕБ.

Отримай комплексну інформацію щодо ризиків роботи з контрагентами - у новій LIGA360. Перевіряй 28 ризик-факторів, повне досьє, структуру власності, податкову, судову інформацію, активи та власність, медіаактивність. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини