Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронне бронювання військовозобов'язаних працівників стане доступним найближчим часом - Міноборони

Реклама

Міністерство оборони спільно з Мінцифри, Мінекономіки та Пенсійним фондом працюють над створенням послуги "єБронювання". Найближчим часом вона стане доступною для підприємств. Про це заявила заступниця Міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

«Ми працюємо разом з нашими партнерами - з Міністерством цифрової трансформації, з Міністерством економіки і Пенсійним фондом України над бронюванням онлайн, над еБронюванням. Ми будемо найближчим часом запускати повноцінну послугу», - сказала Черногоренко.

За її словами, наразі еБронювання проходить тестування і вже є кілька сотень успішних бронювань.

«Ми дуже скоро зможемо запустити повноцінно цю послугу також для наших підприємств, компаній, щоб можна було не витрачати час на черги, а робити те, що мають робити підприємства - зміцнювати наш ВВП», - зазначила чиновниця.

Нагадуємо, депутати готують законопроєкт про економічне бронювання. Його планують винести на голосування у Верховну Раду до кінця липня.

Бажаєте контролювати законодавчі зміни з “гарячих тем”? Спробуйте нову LIGA360! Встановіть моніторинг потрібних для вас законів - і всіх пов'язаних судових рішень, НПА та аналітичних матеріалів. Замовте презентацію LIGA360 саме для ваших потреб.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини