Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Завершено будівництво магістрального водогону

Реклама

В Україні завершено будівництво магістрального водогону «Інгулець - Південне водосховище». Про це повідомляє Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури.

«Магістральний водогін «Інгулець - Південне водосховище» працює на повну потужність. Це найбільший проєкт, реалізований Агентством відновлення, а також найбільший інфраструктурний проєкт за роки незалежності України», - зазначив в.о. Голови Агентства Роман Комендант.

Будівництво водогону розпочалось після підриву рф греблі Каховської ГЕС, в результаті якого залишилися без водопостачання понад півтора мільйона людей з п'ятнадцяти територіальних громад Криворіжжя.

Його звели з нуля за 11 місяців. 4 нитки труби діаметром 1200 та 1000 мм качають 400 тисяч кубічних метрів води на добу в Південне водосховище. Далі КП «Кривбасводоканал» проводить очищення та надає централізовану послугу з водопостачання споживачам.

Потужності нового водогону достатньо для безперебійної подачі води мешканцям Криворізького району.

Фото з сайту Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини