Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет ВР схвалив законопроєкт про звільнення "національного кешбеку" від податку на доходи фізичних осіб

Реклама

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував Верховній Раді прийняти за основу урядовий законопроєкт № 11400 щодо оподаткування «національного кешбеку». Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Ним пропонується внести зміни до Податкового кодексу для звільнення від оподаткування виплачених коштів (кешбеку) фізичним особам - споживачам українських товарів.
Згідно з законопроєктом, до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку на доходи фізичних осіб не включаються доходи у вигляді коштів, отриманих в рамках реалізації експериментального проекту щодо надання державної грошової допомоги (кешбеку) покупцям товарів українського виробництва в рамках Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні».

Нагадаємо, 2 вересня в Україні стартує програма "Національний кешбек", яка надає можливість покупцям продукції, виробленої в Україні, отримувати від держави кешбек у розмірі 10% від витрачених коштів.

Приєднання до програми та її бета-тестування вже підтвердили найбільші продуктові мережі України - «АТБ-маркет», «Сільпо», Novus, Varus та «Auchan Україна».

Хочеш дізнатися секрети успішної роботи з інформацією? Замов презентацію нової LIGA360. Дані та джерела для всієї команди: топменеджерів, юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців і не тільки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини