Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрнафта" залучить 4 млрд грн кредиту на буріння нових свердловин та розбудову генерації

Реклама

ПАТ «Укрнафта» та державний UGB (Укргазбанк) уклали генеральний кредитний договір на загальну суму 4 млрд грн для реалізації компанією інвестиційної програми. Про це повідомляє пресслужба компанії.
Зазначена програма передбачає, зокрема, нарощування видобутку нафти та газу та впровадження проєктів когенерації. Йдеться про буріння нових свердловин, а також будівництво та введення в експлуатацію сучасних газопоршневих установок.

«За рахунок залучених коштів планується фінансування програм буріння та інтенсифікації видобутку, будівництво сучасних газопоршневих станцій», - пояснив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.
В компанії наголосили, що така співпраця сприятиме стабілізації та відновленню енергосистеми України.

Нагадаємо, на початку червня "Укрнафта" анонсувала будівництво потужностей маневрової генерації електроенергії за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини