Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інвестиційна компанія французького мільярдера завершила придбання Датагруп-Volia та Lifecell Новини компаній

Реклама

Інвестиційна компанія NJJ Holding французького мільярдера Ксав'є Нієля оголосила про придбання компанії Датагруп-Volia та мобільного оператора Lifecell. Про це йдеться у пресрелізі Horizon Capital.

Як зазначається, угода була завершена після виконання всіх попередніх умов, включно з отриманням необхідних регуляторних дозволів.

«Я радий оголосити про завершення цієї знакової французької інвестиції в телекомунікаційний сектор України, яка, на нашу думку, принесе значні та відчутні переваги для клієнтів, ринку та країни загалом», - заявив Ксав'є Нієль.

Консорціум NJJ та Horizon Capital об'єднають Датагруп-Volia та Lifecell для створення конвергентної телекомунікаційної платформи, спрямованої на розширення, зростання та інвестиції.

Наступним етапом для об'єднаної платформи стане підписання документів і надання спільного фінансового пакету в 435 млн доларів від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Міжнародної фінансової корпорації (IFC).

Очолить об'єднану Датагруп-Volia-Lifecell Михайло Шелемба, який займав посаду генерального директора Датагруп-Volia.

Прогнозується, що компанія надаватиме послуги мобільного зв'язку понад 10 мільйонам українців, а її фіксована мережа охоплюватиме понад 4 мільйони домогосподарств по всій країні.

Новий контрагент - нові ризики для бізнесу. Переконайтеся, що ваші партнери не мають прихованих міжнародних зв'язків, токсичних зв'язків з рф/рб та судових справ. Замовте презентацію інноваційних можливостей LIGA360.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини